Cercador

Tots els relats de Josep Filgut Vila

  • La història d'en Pep Filgut i la Minimontesa

    Josep Filgut Vila - 12-01-2006 - 1707 Lectures - 1 comentaris
    Temps estimat: 133 minuts

    Descriu el que passa quan en Pep Filgut descobreix que remenar els genitals en el sentit de gir de les agulles del rellotge, porta bona sort. Relat en forma de "road movie" amb un final sorprenent. Aquest escrit, tot i que només fa riure i passar una bona estona, te el seriós perill d'esdevenir una novel·la de culte. Imprescindible seguir una lectura ordenada i, sobretot, no llegir el final de la novel·la abans d'hora. "Un dia, al fer un experiment molt sofisticat vàrem comprovar que, si fem el buit en un recipient de vidre amb un formatge de bola a dins, i obrim l'aixeta de l'aigua calenta, no sentim cap soroll. Només sentim soroll si fem sonar una campana a la mateixa habitació on hi ha el recipient de vidre i l'aixeta d'aigua calenta. ¡¡¡ Però a l'espai sideral no hi ha formatges de bola !!!" Mr. Potens "dixit" més

l´Autor

Josep Filgut Vila

1 Relats

1 Comentaris

1706 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Biografia:
Nascut a Reus, ja fa més de vint i set anys, la meva vida he estat marcada per un descobriment que vaig fer en el transcurs d'una investigació sobre els lípids i el seu procés d'oxidació al ser sotmesos a un reactiu de tipus fluorat.
Vaig comprovar que si es fa el buit en un recipient de vidre i obrim l'aixeta de l'aigua calenta, només sentim soroll si fem sonar una campana a la habitació.
Des de llavors que em passen coses molt rares i, si vull està tranquil i pensar clar, m'he de prendre cada dia la medicació.